Yhdessä olemme enemmän

Kimppakulku Oy - Mia Saurio

Tarjoamme työnohjausta kaikille ammattialoille, yksilöille ja ryhmille

Meillä Kimppakulun voimavarakeskeisillä (STOry) työnohjaajilla on valmiuksia aidosti pysähtyä sinun ja työyhteisösi kanssa työelämän erilaisten ilmiöiden äärelle. Tarjoamme työnohjausta kaikille ammattialoille, yksilöille ja ryhmille, kun tulee tarve tutkia, pohtia ja kehittää niin työhön kuin työyhteisöönkin liittyviä ilmiöitä.

Ammattitaitoisesta ja osaavasta joukostamme löydämme varmasti sinulle tai työyhteisöllenne sopivan työnojaajan. Räätälöimme sinun ja yrityksenne tarpeita vastaavan palvelukokonaisuuden. Työnohjaus voidaan toteuttaa työyhteisön tiloissa, toimitiloissamme tai vaikka suojatulla etäyhteydellä. 

Työnohjauksen tavoitteet laaditaan yhdessä asiakkaan kanssa yhteistyöprosessin alussa. Työyhteisön toimivuuden parantaminen, vuorovaikutussuhteiden edistäminen ja ammatti-identiteetin selkeyttäminen voivat olla työnohjauksessa keskeisiä teemoja. Uusien näkökulmien ja ratkaisujen sekä työhön liittyvän tunneilmaston pohtiminen työnohjauksessa koetaan usein voimaannuttavana ja työhyvinvointia vahvistavana. Meillä työnohjaajilla on kokemusta myös case-työohjauksista ja ne ovat osoittautuneet hyödyllisiksi sekä työntekijöille että työyhteisöille.

Ammattitaitoisesta ja osaavasta joukostamme
löydämme varmasti sinulle tai työyhteisöllenne sopivan työnojaajan.

Jani Enberg

Voimavarakeskeinen työnohjaaja, sosionomi, seksuaalineuvoja

Työnohjaajana olen saanut hyvää palautetta erityisesti lastensuojelun, rikosseuraamusalan, kriisityön ja muun erityisen vaativan asiakas- ja vuorovaikutustyön työnohjauksista.

Hyödynnän työohjauksissa pitkää työkokemustani sekä monien erikoistumiskoulutusteni tuomaa tietotaitoa asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Minulla on kokemusta myös esimiestyöstä sekä johtamiseen liittyviä koulutuksia, joista voi olla hyötyä työnohjauksissa.

Mari Suorsa

Voimavarakeskeinen työnohjaaja, psykoterapeutti

Olen koulutukseltani psykoterapeutti ja voimavarakeskeinen työnohjaaja. Minulla on yli 20 vuoden työkokemus; aiemmin psykiatrisesta avohoidon työstä sittemmin psykoterapeutin työstä sekä esimiestyöstä.

Työnohjaajana minua on pidetty lämpimänä, empaattisena ja sopivasti uusia näkökulmia tuovana. Työnohjaajana hyödynnän psykoterapeutin ammattitaitoa ja kokemusta, vaikka työnohjaus ei olekaan terapiaa.

Uuden tiedon hankkiminen on minulle mielekästä, viimeisimpänä olen saanut koulutustietoa esiintymisjännityksen hallinnasta.

Ulla Niemi-Rauhala

Voimavarakeskeinen työnohjaaja, psykofyysinen fysioterapeutti

Työssäni psykofyysisenä fysioterapeuttina ja työnohjaajana olen saanut olla tukena ja tuupparina niin yksilöille kuin ryhmille heidän matkallaan kohti sujuvampaa, motivoivampaa ja innostavampaa arkea. Asiakkaani ovat pitäneet minua aidosti kuuntelevana ja innostavana ohjaajana.

Vahvuutenani on keho-orientoitunut työnohjaus, missä keskeistä on omien kehollisten tuntemusten tunnistamisen oppiminen ja niiden hyödyntäminen kuormittumisen säätelyssä ja työhön liittyvissä tilanteissa.

Mia Saurio

Voimavarakeskeinen työnohjaaja, sosiaalityöntekijä, perhekotivanhempi

Sosiaalityöntekijänä olen toiminut vuosien ajan kuntien lastensuojelussa sekä Oulun ensi- ja turvakodilla. Olen saanut toimia myös perhehoitajana yli kahden vuosikymmenen ajan ja edelleen elän antoisaa arkea lasten ja nuorten kanssa perhekodissamme.

Koulutukseni ja työkokemuksieni vuoksi olen erikoistunut perhehoitajien, sosiaalialan ammattilaisten sekä lapsiperheiden kanssa työtä tekevien työnohjaukseen.

Kerron mielelläni lisää meidän ammattitaitoisista Kimppakulun työnohjaajistamme!

Ota rohkeasti yhteyttä, kun tarvitset työnohjausta!

Me Kimppakulun ammattitaitoiset työnohjaajat käytämme dialogista, voimavarakeskeistä lähestymistapaa.

Työnohjaus tarjoaa yksilöille ja ryhmille luottamuksellisen paikan tutkia omaa työtään ja siihen liittyviä ilmiöitä ja tunteita. Ota yhteyttä, niin aloitetaan yhdessä.

Tarjoamme ratkaisuja työelämän haasteisiin ja kehityskohtiin

Toivon, että lähdet rohkeasti mukaan yhteiselle matkalle.